Bestrating en tuinaanleg projecten

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij allerlei soorten projecten gerealiseerd. denk daarbij aan de aanleg van een tuin, de bestrating van een terras of de realisatie van thema tuinen.

Wij zijn altijd op zoek naar een uitdaging. Bij het ontwerp van uw tuin- of bestratingsproject houden wij altijd rekening met een hoogwaardige afwerking. Kwaliteit is onze voornaamste kernwaarden en dat willen wij graag zo houden. Om onze kwaliteit en de kwaliteit van uw tuin of bestrating te waarborgen, werken wij projectmatig met een stratenmaker en een voorman. De voorman is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de afgeleverde bestrating. De voorman heeft verstand uiteenlopende cruciale factoren. Zo heeft hij verstand van verschillende verbanden en patronen, maar ook van uitzetwerkzaamheden, kantopsluitingen en hoogteniveaus aan de hand van het projectontwerp.

Project voorbeelden

Om u een beeld te geven van de diensten die wij kunnen bieden, ziet u hieronder enkele foto’s van door ons uitgevoerde projecten.

Contact opnemen?

Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.