AANLEG VIJVER

Tomasoa bestratingen is gespecialiseerd in bestratingen. Een belangrijk onderdeel bij de aanleg bestrating zijn de tegels. De meestvoorkomende tegels bij een normale bestrating zijn betontegels. Een goedkope oplossing die niet tot de categorie sierbestrating behoord. Toch zijn er een aantal variaties waaruit u kunt kiezen, denk aan tegels, klinker of waaltjes.

Een ander belangrijk onderdeel van bestrating is het legverband. U heeft de mogelijkheid uit verschillende verbanden te kiezen. Met passie verzorgen wij u bestrating, resultaat staat bij ons voorop waardoor u altijd een hoogwaardige bestrating mag verwachten.

Persoonlijk contact wordt door onze klanten altijd op prijs gesteld. U krijgt vrijblijvend advies wanneer u een afspraak maakt om de tuin en haar omgeving  te bekijken waarbij wij uw wensen zullen bespreken. Om vervolgens tot een realistische prijsopgave te komen, maakt u een vervolg afspraak om ons tussentijds de gelegenheid te geven uw tuin en sierbestrating te ontwerpen en de kosten in kaart te brengen. Bekijk gerust foto’s van door ons gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van uw gewenste ontwerp, bestrating, beplanting, maar eventueel ook de geuren en kleuren waar u op hoopt.

STAPPEN REALISATIE AANLEG VIJVER

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw huidige tuin/terrein/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe bestrating. De plaatsing van uw bestrating zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw terrein/tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe bestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

WIJ ZORGEN VOOR

 • Stevige ondergrond
 • Lekvrije bodem
 • Correcte filters / filtersysteem
 • Verlichting
 • Goede leefomgeving Vissen
 • Vis soorten

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen
  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  MEER INFORMATIE

  Met een vijver creëert u een geweldige tuin door middel van water met vissen in een eigen vormgegeven vijver. Om de tuin mooi tot uiting te laten komen is de plaatsing van de vijver cruciaal. De voorbereiding voor de aanleg van een vijver vereist een deskundig inzicht van de tuin.  Ook is het verstandig dat u een keuze maakt uit de verschillende soorten vijvers.

  Een vijver in de tuin zorgt voor een sfeerverhogend effect. De vijver kent meerdere functies zoals een centrale plek, een plek voor rust of een habitat voor vissen en andere dieren uit de natuur. Er zijn een aantal vijvers waaruit u kunt kiezen, kies dus een vijver die het beste bij u en uw tuin past. Bij het maken van een keuze is het belangrijk goed te bedenken waarvoor u de vijver wilt gaan gebruiken, welke functie heef de vijver voor u?

  SOORTEN VIJVERS

  • Natuurvijver
  • Tuinvijver
  • Koi vijver
  • Zwemvijver

  VIJVER MATERIALEN:

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  dakterras-aanleg-tomasoa-bestratingenAanleg oprit met betontegels gevuld