AANLEG TERRASTEGELS

Tomasoa bestratingen is gespecialiseerd in sierbestratingen. Een belangrijk onderdeel van bij de aanleg van een terras zijn de terrastegels. De terrastegels bestaand uit siertegels of betontegels. Een populaire siertegel is de natuursteen tegel. De natuursteen tegel kent veel variaties waar u uit kunt kiezen. Met passie verzorgen wij u sierbestrating, resultaat staat bij ons voorop waardoor u altijd een hoogwaardige sierbestrating mag verwachten.

Persoonlijk contact wordt door onze klanten altijd op prijs gesteld. U krijgt vrijblijvend advies wanneer u een afspraak maakt om de tuin en haar omgeving  te bekijken waarbij wij uw wensen zullen bespreken. Om vervolgens tot een realistische prijsopgave te komen, maakt u een vervolg afspraak om ons tussentijds de gelegenheid te geven uw tuin te ontwerpen en de kosten in kaart te brengen. Bekijk gerust foto’s van door ons gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van uw gewenste, tuinontwerp, bestrating, beplanting, maar ook de geuren en kleuren waar u op hoopt.

STAPPEN REALISATIE AANLEG TERRASTEGELS

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe siertegels. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe siertegels aan de hand van nauwkeurige metingen.
kunstgras, grind en bestrating - tomasoa bestratingen - boven
Moderne tuin met sierbestrating opgeleverd
keitjes kasseien - waaier verband 2
zonne terras met betonnen tuintegel
aanleg terras voltooid 2
Aanleg terras Heerlen
voltooide bestrating zwembad
voltooide bestrating zembad 2
Aangelegd terras met betontegels
Opgeleverde voortuin
Voorbeeld sierbestrating achtertuin - gedroogd
Overdekt terras met sierbestrating opgeleverd
Terras van natuursteen siertegels fase 4-2
Close up natuurstenen siertegels
Close up natuurstenen siertegels 2
Afgerond natuurstenen sierbestrating

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen
  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.