AANLEG DAKTERRAS

Tomasoa bestratingen is onder andere gespecialiseerd in de aanleg of bestrating van dakterrassen. De aanleg van een dakterras vereist specialistische kennis, onze vakmensen hebben de afgelopen 10 jaar met succes een variatie aan dakterrassen gerealiseerd. Met passie verzorgen wij de aanleg of bestrating van uw dakterras, resultaat staat bij ons voorop waardoor u altijd een hoogwaardig afgewerkt dakterras mag verwachten.

Persoonlijk contact wordt door onze klanten altijd op prijs gesteld. U krijgt vrijblijvend advies wanneer u een afspraak maakt omuw huidige of toekomstige dakterras te bekijken waarbij wij uw wensen zullen bespreken. Om vervolgens tot een realistische prijsopgave te komen, maakt u een vervolg afspraak om ons tussentijds de gelegenheid te geven uw nieuwe dakterras te ontwerpen en de kosten in kaart te brengen. Bekijk de foto’s van door ons gerealiseerde dakterrassen om een idee te krijgen van uw gewenste, ontwerp, bestrating, beplanting, maar ook de geuren en kleuren rondom uw nieuwe dakterras

STAPPEN REALISATIE DAKTERRAS AANLEG

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw huidige dakterras. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe dakterras.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens het oude dakterras geruimd, oud materiaal en het verouderde straatwerk wordt verwijderd.
 • Uw geruimde dakterras wordt vervolgens voorzien van nieuwe tegeldragers. Dan vervolgen wij met de nieuwe bestrating en eventueel schutting en bijvoorbeeld bloembakken van cortenstaal. Tijdens de nieuwe (sier-) bestrating krijgt u al een goed beeld van uw nieuwe dakterras. Natuurlijk is uw nieuwe dak-terras nog niet helemaal af, de beplanting volgt na de aanleg van het nieuwe tegelwerk.
 • Afhankelijk van uw eisen ten opzichte van uw dakterras, sluiten wij het project af met mooie beplanting zoals (kunst-) gras, struiken, planten en/of bomen. Voor de juiste aanleg van beplanting is technische kennis nodig zodat de beplanting tijdens de bloei de ruimte krijgt en optimaal kan bloeien, met een dakterras kunt u hierbij denken aan de cortenstaal bloembakken.
dakterras-aanleg-tomasoa-bestratingen

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen
  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.