TUINAANLEG

Tomasoa bestratingen is niet alleen gespecialiseerd in bestratingen. Tomasoa bestratingen werkt nauw samen met de betere hoveniers van Limburg. Door deze nauwe samenwerking hebben wij veel ervaring opgedaan in tuinontwerp en tuinaanleg. Met passie verzorgen wij u tuinaanleg, het resultaat staat voorop waardoor u altijd een hoogwaardig afgewerkte tuin en bestrating mag verwachten.

Persoonlijk contact wordt door onze klanten altijd op prijs gesteld. U krijgt vrijblijvend advies wanneer u een afspraak maakt om de tuin en haar omgeving  te bekijken waarbij wij uw wensen zullen bespreken. Om vervolgens tot een realistische prijsopgave te komen, maakt u een vervolg afspraak om ons tussentijds de gelegenheid te geven uw tuin te ontwerpen en de kosten in kaart te brengen. Bekijk gerust foto’s van door ons gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van uw gewenste, tuinontwerp, bestrating, beplanting, maar ook de geuren en kleuren waar u op hoopt.

STAPPEN REALISATIE TUINAANLEG

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw huidige tuin. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe tuin. De plaatsing van uw bestrating zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude tuin uitgegraven, oude planten en het verouderde straatwerk wordt verwijderd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand of mest.
 • Wanneer uw oude tuin is voorzien van de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de nieuwe bestrating en eventueel schutting. Tijdens de nieuwe (sier-) bestrating krijgt u al een goed beeld van uw nieuwe tuin. Natuurlijk is uw nieuwe tuin nog niet helemaal af, de beplanting volgt na een succesvolle nieuwe bestrating.
 • Afhankelijk van uw eisen ten opzichte van uw tuin, sluiten wij het project af met mooie beplanting zoals (kunst-) gras, struiken, planten en/of bomen. Voor de juiste aanleg van beplanting is technische kennis nodig zodat de beplanting tijdens de bloei de ruimte krijgt en optimaal kan bloeien.
Ardenner split (grind) met onderliggende matten van .... 2
Vietnamees blauwsteen terras met kunstgras
Terras gelegd met keitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 4
Vietnamese hardsteen in blok verband 3
Vietnamees blauwsteen terras met kunstgras 3
Opgeleverd terras met sierbestrating en beplanting 2
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  dakterras-aanleg-tomasoa-bestratingenAanleg oprit met betontegels gevuld