Visgraatverband

Het Visgraatverband is lastig om te leggen, maar is daarentegen het sterkste legverband. Dat maakt het visgraatverband uitstekend geschikt voor het bestraten van een oprit. Het aanleggen van een bestrating met visgraatverband is een vakkundig werk dat met exacte metingen moet gebeuren. Het visgraatverband is een gekanteld elleboogverband dat veel met betontegels wordt toegepast.

Een interessant verschijnsel van een bestrating met visgraatverband is het gegeven dat in februari 2008 bleek dat de geluidemissie van op deze manier aangebrachte bestrating, lager is dan die van andere gebakken straatverhardingen.

Aanleg Visgraatverband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Andere verbanden

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  banen verband