Vlechtverband

Het vlechtverband is geschikt voor een terras, een pad en voornamelijk sierbestrating.  Een vlechtverband benodigd een stevige ondergrond, de stabiliteit is niet voldoende voor een veel bereden bestrating. Afhankelijk van de steensoort, ontstaan er met een vlechtverband holtes die opgevuld worden met materiaal als grind of gras. Het is gebruikelijk het vlechtverband te leggen met gebakken klinkers in combinatie met siertegels, het vlechtverband wordt gelegd met verschillende maten stenen, het is daardoor makkelijk verschillende te stenen te combineren wanneer u bepaald hoe uw vlechtverband er uiteindelijk gaat uitzien.

Terras

Een vlechtverband is bij uitstek geschikt voor een terras. Bekijk de afbeeldingen om een idee te krijgen van een terras met vlechtverband en klinkers of siertegels.

Aanleg Vlechtverband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Andere Legverbanden

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  Romaans legverbandelleboog legverband