Elleboogverband

Het elleboogverband is geschikt voor een terras, pad, oprit, inrit of voor sierbestrating. Het is gebruikelijk het elleboogverband te leggen met klinkers of maatvaste stenen. De stenen of klinkers worden haaks aan de kantlaag gelegd (Met de dwarse kant van de steen tegen de zijkant van de andere steen). Het is mogelijk sierbestrating op maat te verwerken in het het elleboogverband. Kiest u voor bijvoorbeeld betonstenen, dan is het belangrijk dat iedere betonsteen dezelfde maat heeft om een strak en regelmatig patroon te behouden.

Oprit

Veel bereden bestratingen zijn niet geschikt voor een elleboogverband, daarom adviseren wij om een ander legverband te kiezen voor veel bereden en brede oppervlakte.

Kleur

Het elleboogverband wordt vaak gelegd met verschillende kleuren. Met een elleboogverband is het mooi om met een contrast van kleuren te werken. U kun verschillende kleuren kiezen of u kunt één kleur gebruiken voor een mooi patroon in de bestrating. Betonklinkers combineren met natuurbestrating is ook een mogelijkheid, de meeste natuurstenen hebben een eigen kleur.

Aanleg Elleboogverband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn met de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Andere verbanden

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  vlecht legverbandbanen verband