Banenverband

Er zijn twee soorten banenverband, een smal en een breed banenverband. U kunt uiteraard de twee soorten combineren voor een degelijke uitstraling. Met het smal banenverband verzorgen wij prima bestrating voor uw oprit, paden of andere bereden bestratingen. Het brede banenverband zorgt voor meer visueel meer oppervlak en wordt vaak gecombineerd met mooie sierbestrating.

 

Meer diepte of Breedte

Met het banenverband kunt u uw tuin, terras of paden meer breedte of diepte geven. U kunt uw terras bijvoorbeeld breder doen lijken wanneer de tegels of stenen in de breedte worden gelegd. Wanneer het terras voor het oog langer moet lijken, leggen wij de tegels in de lengte.

 

Grotere tuin

Met een vakkundig aangelegd banenverband kunt u uw tuin groter doen lijken. Overleg met ons uw visie op uw tuin om de mogelijkheden te verkennen. Een kleine tuin kan méér ruimte bieden dan u denkt.

Aanleg Banenverband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Andere verbanden

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  elleboog legverbandvisgraat legverband