Blokverband

Het blokverband wordt gelegd, u raadt het zelf al, met vierkante stenen, blokken. Vierkante stenen kunt u goed combineren met siertegels, tegels hebben veelal hetzelfde formaat. Natuurlijk maken wij uw tegels op maat wanneer uw ideale tuin dat verlangd. Wanneer u het kleuren contrast van uw bestrating wilt veranderen door met verschillende kleuren te werken, kunt u kiezen voor een half blokverband. Kleuren in blokverband zorgen voor verschillende effecten, vraag naar meer informatie of laat u door ons adviseren.

 

Geschiktheid

Het blokverband is niet geschikt voor een oprit, een blokverband is niet stevig genoeg bereden bestratingen waardoor er verzakking zou ontstaan. Het blokverband uiteraard geschikt voor een terras, veelal met grote vierkante (natuur- of keramische-) tegels.

Een legpatroon met blokverband behoort tot de eenvoudig en snel aan te leggen bestratingen. Door de eenvoud kunt u creatief te werk gaan wat betreft de tegels, kleuren en materialen. Dit kan met contrastkleuren of met een nuance-tint over bepaalde tegels.

Aanleg blokverband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  vlecht legverband