Romaans verband

Met een Romaans verband leggen wij een een bestrating met verschillende maten tegels. Met het Romaans verband krijgt u een patroon dat een speels effect creëert. Een romaans verband is een veelzijdig legverband waarmee u zowel een moderne als rustieke bestrating mag verwachten. Wanneer er dikke tegels worden gebruikt ontstaat er een groot romaans verband dat gekenmerkt wordt door de veel verschillende voegbreedtes.

Onderhoud

Een Romaans verband is een onderhoudsvriendelijk verband, modern of klassiek, een Romaans verband straalt warmte uit en kenmerkt zich door een speels oppervlak. Afhankelijk van de kleuren die u kiest,  krijgt u een vrolijke maar drukke uitstraling of juist een rustige uitstraling.

Een speciaal oppervlak op de tegel zorgt voor veilig gebruik en gemakkelijk onderhoud. Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie.

 

Aanleg Romaans verband

 • Wij beginnen altijd met het inmeten van uw tuin/bestrating. Tijdens het inmeten brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn wat betreft de aanleg van uw nieuwe sierbestrating. De plaatsing van uw siertegels zoals het terras en de paden spelen een belangrijke rol tijden het inmeten van uw tuin.
 • Indien van toepassing wordt vervolgens de oude bestrating verwijderd, oude planten en het verouderde straatwerk wordt met ons zwaar materiaal geruimd. De grond wordt vervangen door een nieuwe straatlaag van zand.
 • Wanneer uw oude bestrating is vervangen door de nieuwe straatlaag, vervolgen wij met de aanleg van de nieuwe sierbestrating aan de hand van nauwkeurige metingen.

Voorbeelden

Terras met perkje van keramische tegels
Terras met Maaskeitjes
Vietnamese hardsteen in blok verband 2
sierbestrating vietnamese blauwstenen 2
Terras van keramische tegels met kunstgras
Afgerond natuurstenen pad
Achtertuin afgerond
Moderne tuin met sierbestrating in Elsloo
Tuin met sierbestrating - check 2

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 19.0019.00 - 21.00

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Offerte voorkeur

  Wensen

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Contact opnemen?

  Voor vragen of een afspraak kunt u ons direct bellen of een e-mail sturen.

  vlecht legverband